pondělí 30. prosince 2013

Wanna be my new years kiss?


Hrozně se mi líbil Vendelínin článek o uběhlém roce a tak se budu opičit :). Dobrá příležitost si zavzpomínat a pořádně si uvědomit co 2013 dal a vzal. Bez instagramu bych nemela potuchy co jsem delala ale pšt.

Leden
Od Ježíška jsem dostala malou Safirku takže jsem hlavně utírala loužičky a snažila se ji naučit jak se chovat. A s novou školní crew jsme zažily první společnou party a pak jsme šly asi 7 km pěšky ve tři ráno jelikož jsme musely ozkoušet jestli je Olomoucky Tesco fakt nonstop. A HLAVNĚ jsem ukecala toho nejbájenčnějšího kluka na světě aby se mnou chodil <3 (a už te bude rok :O)




Únor
Byli jsme se třídou na lyžáku a dohádali se všichni se všema. Pak další loužičky a okousany ruce i nohy, ale přihlásily jsme se na cvičák. Jely jsme s Janičkou do Špindlu, pokecaly s Leošem Marešem a zažily jednu z nejdivnějších party našeho života. A nejsmutnější událost roku, umřel mi děda.



Březen
Začlo být chvilku teplo až mi vylezly pihy, jely jsme s Adélkou na hory a nebyl žádnej sníh. Slavily jsme svatýho Patrika jak se patří nazeleno a na Velikonoce napadlo spousty sněhu. A Kamilka mi namalovala šklíbu na zeď.






Duben
V Olomouci bylo AFO a hodně pršelo, tak jsme se s Jakoubkem chodili schovat před deštěm a ještě viděli zajimavé dokumenty. A pak jsem jela za sestrou do Prahy na výlet a hlavně na koncert Ellie Goulding ze kteryho se mi chtělo brečet štěstím ikdyž byl špatně ozvučenej.



Květen
Vydělala jsem si pár penízek těžkou prací na chmelu, užila si kopu srandy a myslím, že moje vnoučata ocení přiběh jak jsem naváděla chmel po kolena zabořená v bahně. Jela jsem k holkám do Čechovic poznávat kouzla vesnice a stala se závyslou na Hře o trůny. A z instagramu mám pocit že už konečně bylo pořádný teplo.





Červen
Slavila jsem strejdovy padesátiny a dokončila se Safirkou cvičák. Jezdila s holkama na cyklovýlety za zmrzkou a koupat se na Poděbrady a vlastně už jsem celkově měla trošku léto. A na konci června jsem pařila na beerfestu s maminkou :D





a teď toho bylo moooc...

Červenec
S orchestrem ze ZUŠky jsem jeli na festival do Polska, festival nicmoc ale byla hrozná sranda protože máme fajn partu a hlavně to byl tyden s mým Jakubsonem :). Pak jsem jela na Colours of Ostrava, zase s Kubíkem a jeho rodinkou, a ikdyž jsem tam puvodne nechtěla a moc skupin jsem tam neznala, tak nakonec to bylo hrozně úžasny a tu festivalovou atmosféru chci zaživat minimalně každej rok ( Však už mám lístek na Rock for People 2014 :)). A ve zbytku času jsem jezdila na chatu a uživala si prázdnin s prcinkama.



Srpen
Jela jsem naposledy na tábor, a taky to parádně obrečela. Bylo to užasnych 7 let, ale já chci procestovat svět a ne furt dokola jezdit na tabory, žejo. Jela jsem s tatkou a sestrama do Rakouských Alp a pak do Itálie k moři a konečně se podívala do Benátek. A potom s mamkou do Chorvatska do městečka Umag. Na konci prázdnin jsem jela na chatu oslavit narozeniny kamarádů a s holkama jsme jim upekly nejbožejší dort ever.


 

Září
Zpátky do školy. Ale od září jsem tam měla i mou drahou polovičku, která mi dává svačinky a kokina o našich rande o velké, takže se to dá přežít. A začly nám obávané taneční na kterých byla stejnak nejlepší ta party po tom. A taky jsem udělala pár vecí ktery me budou vždycky štvát, ale konec dobrý, všechno dobré.



Říjen
Segra našla kotě, takže jsme meli par dnu doma další neposedné zvíře. Měli jsme v tanečních prodlouženou a taky bylo Back to school, kde jsme obejvili kopu sena a dál bych tu událost nerozváděla :D. A nakonec jsme vyřezavaly dýni, pekly koláč a šly do školy v maskách.




Listopad
Měla jsem narozky a dala jsem si k nim výlet s Adélkou do prahy na Daughter (viz minulý článek) a hlavně dostala ajfounkaaa takže teď mám pořád "selfietime". Pekla jsem perníčky a začla punčová sezóna. Koupila jsem si předplatny do divadla, abych taky vyrazila za kulturou a ušla 28km túru.



Prosinec
Pekla jsem další cukroví a taky vánočku. Rozbrečela štěstím Kubíka jeho narozeninovýma dárkama. Konečně skončili taneční a já jsem si užila kolonu. Oslavila jsem Vánoce s nejbližsíma a na štedrej den byla v koktejlovým baru.



Byl to legen-nanicnemusíščekatprotožeužjezanáma-dární rok, hlavně díky skvělím lidem, co mám kolem sebe, ti jsou nejdůležitější.
Přeju všem krásnej i ten příští rok, ať se vám daří, ať jste šťastní, ať se poučíte ze svých chyb a ať se posunete blíž k svému snu ať je to co je to :)





6 komentářů:

  1. Sakra, fakt mám taky chuť tohle vyrobit. Jsme nejlepší :*
    adulilililinka.

    OdpovědětVymazat
  2. A já doufám, že budu mít kolem sebe navěky věků tak skvělý lidi, jako jste vy! <3 moc se ti to povedlo a jsem skoro na všech fotkách, Jak jsem chtěla, takže není co vytknout :D :*

    OdpovědětVymazat
  3. milujem príspevky tohto typu! :) skvelý post! :)

    ( som tvoja nová follow, bola by som rada keby to bolo vzájomné, páči sa mi na tvojom blogu!:) ) http://paradise-by-mima.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. jééé Majdi, to je boží:)

    OdpovědětVymazat